Mijn Pensioen is onderdeel van Goldman Sachs Asset Management

Als deelnemer van Mijn Pensioen houden wij u graag op de hoogte van relevante ontwikkelingen. Mijn Pensioen was voorheen onderdeel van NN Investment Partners (NN IP). In april 2022 is NNIP overgenomen door Goldman Sachs, een toonaangevende Amerikaanse financiƫle instelling.

Wat betekent dit voor u?
Een belangrijk onderdeel van deze integratie is het volledig integreren van het merk NN Investment Partners in Goldman Sachs Asset Management. In het eerste kwartaal van 2023 is de naam en de visuele identiteit van NNIP geleidelijk gewijzigd naar Goldman Sachs Asset Management.

Deze wijziging heeft verder geen impact op de dienstverlening van Mijn Pensioen, het onderliggende product waarin uw pensioen wordt belegd, of op de manier waarop u uw pensioenzaken kunt inzien: het betreft slechts een visuele en naamswijziging.

Heeft u vragen?
Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. De klantenservice van Mijn Pensioen is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur via telefoonnummer 0800-645 67 36. Vanuit het buitenland kunt u bellen naar +31-70-379 1001. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@mijnpensioen.nnip.com.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice Mijn Pensioen